Előfizetői tartalom

Bemutatták a legolcsóbb elektromos autót Magyarországon – Pár óra alatt elkapkodták a Dacia Springet

Portfolio
Bemutatkozott az elektromos meghajtású Dacia Spring a magyar autópiacon: a vásárlók négy óra alatt kimerítették a rendelkezésre álló 100 darabos keretet. Ebben fontos szerepet játszhatott az is, hogy az új modellért kevesebb, mint 4 millió forintot kell majd fizetniük azoknak, akik korábban sikerrel pályáztak a 2,5 millió forintos állami támogatásra.

A Renault csoport nem titkolt célja a Dacia Spring bevezetésével, hogy az értékesítési darabszámok tekintetében tovább erősítse vezető pozícióját az elektromos autózásban az európai piacon. Az új modell előértékesítése egyelőre kizárólag Magyarországon kezdődött meg, nagy sikerrel. A vállalat első körben 100 példányt tett elérhetővé a vásárlóknak ebben a konstrukcióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés