Előfizetői tartalom

Veszélyes anyag szivárgott a soroksári konténerterminálon (2.)

MTI
Leállították a vonatközlekedést a kunszentmiklósi vonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán szombatról vasárnapra virradó éjszaka, mert a soroksári konténerterminálon veszélyes anyag szivárog - közölte a Mávinform. Vasárnap késő délután viszont már arról számoltak be, hogy a katasztrófavédelem elhárította a problémát és újra a teljes vonalon járnak a vonatok.

Frissítés (17:16): újra a teljes vonalon járnak a vonatok A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint végeztek a sósav átfejtésével vasárnap délután a soroksári konténerterminálon, ahol korábban egy 25 ezer literes tartályból szivárgott a veszélyes anyag. A sósavszivárgás miatt biztonsági okokból szünetelt a vasúti forgalom a kunszentmiklósi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés