Előfizetői tartalom

Koronavírus: bejelentették a legújabb korlátozó intézkedéseket Olaszországban

MTI
A látogatottabb utcák és terek lezárását, valamint az ülve fogyasztást nem biztosító vendéglátóegységek esti bezárásának korábbra hozatalát jelentette be vasárnap Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, hangsúlyozva, hogy egyelőre semmilyen további korlátozást nem terveznek, és kijelentve, hogy a tavaszi járványhelyzet nem ismétlődik meg, mert "most az ország felkészültebb".

"A járványszámok emelkednek, nem szabad időt vesztegetni, de minden eszközzel el kell kerülni az újabb leállást, amit az ország gazdasága többé nem engedhet meg magának" - hangoztatta a miniszterelnök. Kiemelte, hogy az eddig követett intézkedésekkel az olasz gazdasági mutatók kedvezőbben alakulnak mint a franciák, németek és spanyolok.    Kapcsolódó cikkünk 2020. 10....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés