Előfizetői tartalom

Koronavírus: a tavaszi útra lépett Európa, sorra szigorítanak az országok

Portfolio
Magyarországon 1478 főnél regisztrálták a koronavírust az elmúlt 24 órában, azaz továbbra sem lassult a járvány terjedése. Ugyanez elmondható a globális adatokból is. Továbbra is az Egyesült Államok a legfertőzöttebb terület, de zárkózik fel rá India. Európában tovább tombol a második hullám, és az Egyesült Államokban sem javul a helyzet, a föld déli féltekéjén viszont csökkenő esetszámokat látunk. Szlovénia és Wales is jelentős szigorításokról döntött, Ausztriában pedig korlátozták a lakossági érintkezéseket. Cikkünk folyamatosan frissül a legfrisebb hírekkel.

2020. október 19. 21:43 Megosztás Lombardia olasz tartomány éjszakai kijárási tilalom elrendelését kérte Éjszakai kijárási tilalom bevezetését kérte Lombardiában az olasz kormánytól a tízmilliós tartomány elnöke hétfőn a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés