Előfizetői tartalom

Koronavírus: új rekordon az elhunytak száma Magyarországon

Portfolio
Megérkezett a keddi jelentés: 989 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  48 757 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 38 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1211 főre emelkedett, 14 637-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 32 909 fő. Az aktív fertőzöttek 30%-a, az elhunytak 40%-a, a gyógyultak 30%-a budapesti. 1960 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 197-en vannak lélegeztetőgépen - tájékoztat a kormányzati koronavírus-portál.

Részben a "hétvége hatás" miatt az azonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában viszonylag alacsonyan alakult, 989 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.  UPDATE: Müller Cecília időközben az operatív törzs tájékoztatóján jelezte: a keddi számok egy informatikai hiba miatt is alacsonyabbak, a kimaradt eseteket a holnapi adathoz adják hozzá. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés