orbanviktor facebook oldal
Gazdaság

Orbán Viktor már meg is kapta az influenza elleni oltást

Portfolio
"Csak bátran! Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!" - mondja Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott videóban.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A videóban Orbán Viktor miniszterelnök megkapja az influenza oltást, és arra hívja fel a figyelmet, hogy aki teheti, oltassa be magát. 

Müller Cecília országos tisztifőorvos múlt pénteken közölte, Az influenza elleni oltás mindenhol rendelkezésre áll, ha kell, akkor átcsoportosítják a vakcinákat. Az aktív betegség állapotában, ha  valaki igazolt koronavírusos beteg, akkor nem oltják be,  és akik karanténban vannak, azoknak sem adnak védőoltást.

Az a személy, akinél ez nem áll fenn, nem gyanús, nem kontaktszemély, őt nyugodtan olthatjuk. Az influenzavakcinában 3 inaktív vírus van, megbetegedést nem tud okozni. Az oltóorvos megvizsgálja a beteget, és ha oltható, oltják.

- mondta Müller Cecília. 

mol bubi
pfizer
gázvezeték
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
orvos műtét