optorzs
Gazdaság

Operatív törzs: ennyi az egészségügyi dolgozó a fertőzöttek között

Portfolio
A korábbiakhoz hasonlóan ma is 11:15-kor tartotta napi tájékoztatóját az operatív törzs. A tájékoztatón elhangzott, hogy Ukrajna felé megnyitnak egy újabb határt, valamint az is kiderült, hogy a fertőzöttek között mennyi az egészségügyi dolgozó.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A fertőzöttek mekkora részét adják az egészségügyi dolgozók?

Az igazolt fertőzöttek 4,66 százaléka egészségügyi dolgozó.

Kiss Róbert: újabb határátkelőt nyitnak meg

Kiss Róbert: az elmúlt 24 órában 26 rendőri intézkedés történt, a tömegközlekedési eszközön az elmúlt napon 16 intézkedés valósult meg. Az üzletekben a védelmi intézkedések megszegése miatt 10 figyelmeztetés történt. Összesen 25 203-an vannak hatósági házi karanténban.

A magyar ukrán viszonylatban megnyitják a Barabás közúti határátkelőt, ami reggel 7-től 19 óráig lesz nyitva.

Éljünk az influenza elleni védőoltással is!

Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője az influenza elleni oltás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Müller Cecília, egyéb elfoglaltsága miatt nem vett részt a mai tájékoztatón.

Az elhunytak 94 százalékának volt valamilyen alapbetegsége

Az 1259 elhunyt 6 százalékának nem volt csak krónikus betegsége a fertőzés igazolásakor. Az országos halálozási számok a vírussal együtt sem nagyobbak, mint az elmúlt 10 év átlaga.

Koronavírus: új csúcson a magyar elhunytak száma, megjött a szerdai jelentés

1423  újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  50 180 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1259 főre emelkedett, 14 905-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 34 016 fő. Az aktív fertőzöttek 30%-a, az elhunytak 39%-a, a gyógyultak 30%-a budapesti. 2023 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 201-en vannak lélegeztetőgépen.

Tovább a cikkhez
bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000