Private_Health2020_cover_1920x1080
Gazdaság

Célegyenesben: újabb nevek a Portfolio magánegészségügyi konferenciájának programjában

Portfolio
Újabb nevekkel és exkluzív témákkal bővült a Portfolio Private Health Forum 2020 című konferenciájának szakmai programja.
Minden információ a konferenciáról ide kattintva:

November 10-én rendezzük meg negyedik alkalommal a Private Health Forum konferenciánkat, a járványügyi helyzetre való tekintettel a nézők online követhetik a szektor találkozási pontjává vált rendezvényt, az előadóink és kerekasztal-beszélgetés résztvevőink pedig (többségében) a helyszínről, a Marriott Hotelből jelentkeznek be (külföldi előadóink ugyanis élőben kapcsolódnak be az eseménybe, de online formában). 

Legutóbbi cikkünkben részletesen bemutattuk a konferencia szakmai programjának főbb pontjait és első szekciójának résztvevőit, ezúttal pedig újabb neveket jelentünk be a rendezvény második (a magánellátókat körülvevő környezet bemutatása ezzel a célunk), illetve harmadik szekciójából (ahol a vidéki szolgáltatók kapnak teret).

  • Újlaki Ákos, a Boston Consulting Group projektvezetője "Értékalapú egészségügy lehetőségei Közép-Kelet Európában" címmel tart előadást.
  • Kaidar Ruthy, a Microsoft egészségügyi üzletágának közép-kelet-európai igazgatója a az egészségügy újragondolásáról tart előadást a digitalizáció oldaláról.
  • Palicz Tamás, a Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ stratégiai igazgató-helyettese az egészségügyet veszélyeztető kibertámadásokról, lehetséges védekezésről osztja meg gondolatait.
  • Kovács Antal, a Da Vinci Magánklinika ügyvezető igazgatója a szakemberek megtartásának fortélyairól fog beszélni.
  • Majd következik a rendezvény záró blokkja, ahol Karli Péter, a Heal Partners ügyvezetőjének moderálásában a kerekasztal-beszélgetés keretében két vidéki szolgáltató sajátos útját ismerhetjük meg. Szegedről érkezik Halász-Gyurik Tímea, az Aranyklinika ügyvezetője, és Zalaegerszegről Dr. Németh László, a Léda Magánklinika ügyvezetője.

A rendezvény részletes programja ide kattintva érhető el, jelentkezni pedig ide kattintva lehet.

bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

europai parlament cimlap getty tobbszor 2000