Előfizetői tartalom

Metróval érdemes közlekedni október 23-án Budapest belvárosában – Változásokra figyelmeztet a BKK

Portfolio
Nemzeti ünnepünkön, október 23-án idén a járványhelyzet miatt elmaradnak a megszokott programok, mindössze a Kossuth Lajos téren rendezik meg a zászlófelvonást a 2-es villamos forgalmának korlátozásával. Délután és este demonstráció miatt változik több belvárosi járat útvonala, ezért érdemes lesz a felszíni járatok helyett metróval utazni – tanácsolja a Budapesti Közlekedési Központ. Október 23-án az ünnepnapi, 24-én és 25-én a hétvégi menetrend szerint indulnak a BKK járatai.

Hol lesznek a főbb változások? Nemzeti ünnepünkön, október 23-án idén a járványhelyzet miatt elmaradnak a megszokott állami ünnepi programok. Kivételt mindössze a Kossuth Lajos téri ünnepélyes zászlófelvonás jelent, amelyhez kapcsolódóan október 23-án, pénteken hajnali 5 órától délelőtt 10:30-ig a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Haller utca / Soroksári út...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés