moszkva_shutterstock-20170929
Gazdaság

Orosz vakcina: még csak 6000 önkéntes kapta meg mindkét dózist

Portfolio
Mindeddig csupán 6000 résztvevő kapta meg mindkét dózist az orosz vakcinából a harmadik kísérleti fázis keretében – írja az orosz vakcinát fejlesztőkre hivatkozva a CNN.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Eddig 17 ezer ember kapta meg a Sputnik V orosz vakcina első komponensét, a vakcinát fejlesztő cég igazgatója szerint eddig semmilyen váratlan mellékhatás nem lépett fel a beoltottaknál. A 17 ezer emberből azonban eddig csak 6000 kapta meg a második dózist is a kísérletek harmadik fázisában, miközben Németországban a BioNTech és Pfizer vakcinájának második dózisát már 28 ezer önkéntes megkapta – teszi hozzá a cikk.

Gintsburg, az orosz vakcinát fejlesztő cég igazgatója elmondta azt is, hogy eddig nagyjából 40 ezer vakcinát tettek elérhetővé a lakosság számára, de ezeket elsősorban orvosok, koronavírusos betegek és tanárok kapják meg. Azt tervezik, hogy vakcina gyártását havi szinten 5 millió dózisra növelik jövő évtől.

Címlapkép: Shutterstock

covid kórház koronavírus járvány
bika spx csucs
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

europai parlament cimlap getty tobbszor 2000