A lány, aki végrehajtotta a világ egyik legnagyobb hackertámadását, majd ezzel hencegett
Gazdaság

Szélsőjobboldali szervezetek nevében fenyegetik az amerikai választókat iráni hackerek

Portfolio
Szélsőjobboldali csoportok nevében küldözgetnek fenyegető e-maileket iráni hackerek amerikai demokrata-párti szavazóknak – állítják a Wall Street Journal amerikai hírszerzési forrásai.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Az iráni hackerek olyan csatatér-államok lakosainak küldözgetik az e-maileket, mint Florida vagy Pennsylvania, azt akarják elhitetni a célszemélyekkel, hogy a Proud Boys nevű szervezet fenyegeti őket.

A Proud Boys egy jobboldali érdekvédelmi szövetség, akik több erőszakossá vált tömegmegmozdulással is összeköthetők, sokan szélsőjobboldali, soviniszta és neofasiszta csoportosulásnak tartják őket, ezeket a jelzőket viszont elutasítja a szervezet.

Az iráni hackerek a művelettel destabilizálni akarják az Egyesült Államokat és erőszakot akarnak szítani – állítják a hírszerzők.

Korábban a Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetője az FBI székházában beszélt arról, hogy az oroszok és az irániak is befolyásolni próbálják az amerikai elnökválasztás kimenetelét. A fenyegető e-maileken kívül Irán állítólag videókat is keringet arról, hogy külföldről hamis szavazócédulákat küldenek be a szavazásba egyesek. Ezzel a narratívával a republikánus oldalon próbálják szítani a feszültséget, hiszen Donald Trump elnök már többször is kérdőre vonta a levélszavazási rendszer megbízhatóságát, mely lépéssel sokak szerint saját várható bukását próbálja már előre kimagyarázni.

Az elnökválasztás aktualitásairól itt írtunk:

Címlapkép: Getty Images

HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
biden kína hidegháború
trader
magyar lemgyel veto unios koltsegvetes jogallamisag budapest targyalas 201126
GettyImages-1191984095
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

korhaz allami egeszsegugy kórház hospital