putyin trump amerikai elnokvalasztas 201025
Gazdaság

Keményen helyretette Putyin Trumpot a Joe Biden fiával kapcsolatos kritikáiért

Portfolio
Élesen ellentmondott Donald Trump amerikai elnöknek Vlagyimir Putyin orosz elnök egy vasárnapi orosz állami tv-interjúban és így gyakorlatilag tett egy nagy szívességet Trump kihívójának 9 nappal az amerikai elnökválasztások előtt.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Putyin azt mondta a Reuters tudósítása szerint, hogy Joe Biden amerikai elnökjelölt fia, Hunter Biden semmi rosszat sem tett tudomása szerint az ukrajnai üzletei és cégvezetése során, ami eleve teljesen ellent mond mindannak, amit Donald Trump amerikai elnök a péntek hajnali elnökjelölti vitán is mondott. Emellett Putyin láthatóan ingerülten cáfolta azt, amikor a volt moszkvai polgármester özvegye általi, Hunter Bider felé tett esetleges kifizetéseket firtatták a műsorban, és kijelentette, hogy a Biden fiát ért vádak nem igazak.

Ez teljesen ellent mond mindazoknak, amiket Trump régóta és a választási kampányban egyre erőteljesebben sugall, miszerint mind Hunter Biden, mind az apja, a jelenlegi demokrata elnöki kihívó rosszat tett korábban Ukrajnában. Ez akár ronthatja is elnökválasztási esélyeit, noha eleve vesztésre áll a közvélemény-kutatások és saját elemzői modellünk alapján is.  Meg is jegyzik a tudósításban, hogy most láthatóan kevésbé barátságos hangnemben beszélt Putyin Trumpról, mint korábban, és azt is jelezte, hogy kész bármelyik fehér házi vezetéssel az együttműködésre, igaz megjegyezte, hogy Joe Bidennek nagyon erős orosz-ellenes retorikája van.

A legutóbbi felmérések, illetve saját számításaink a várható elnökválasztási kimenetelről:

Címlapkép forrása: Mikhail Svetlov/Getty Images

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
strand tömeg víz balaton
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavirus-353289