FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb szigorításra készülnek a csehek, rekordon a magyar új fertőzöttek száma

Portfolio
Világszerte már 42,6 millió ember fertőződött meg koronavírussal a hivatalos nyilvántartások szerint, a járvány halálos áldozatainak száma 1,15 millió, a gyógyultaké pedig 28,7 millió fő a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai szerint. idehaza több mint 3 ezer új fertőzöttet találtak 19 ezer elvégzett tesztből, így tehát a megugró tesztkapacitások mellett is több mint 16% a pozitív tesztek aránya. Magyarország a halálozások terén az utóbbi 14 napban Európában a negyedik legmagasabb értéket produkálta 100 ezer főre vetítve, de itthon nincsenek további szigorítások, míg a régiós országokból is sorozatosan jöttek az ilyen hírek vasárnap is.

2020. október 25. 22:03 Megosztás Bevallotta a cseh kormányfő: már csak a csoda segíthet elkerülni az újabb szigorításokat Nem működnek eddig azok a szigorító intézkedések, amiket bevezettünk és ha csak nem történik valami csoda velünk, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés