Előfizetői tartalom

Koronavírusos lett az amerikai alelnök több közeli munkatársa, mégis folytatta a kampányt Mike Pence

Portfolio
Mike Pence amerikai alelnök kabinetfőnöke, Marc Short mellett több alelnöki tanácsadó is koronavírusos lett szombat óta, mégis folytatta személyes kampányát Észak-Karolinában vasárnap az alelnök. Ezt egyrészt arra hivatkozva tette meg a Fehér Ház, hogy Pence fontos személy, másrészt arra, hogy Pence szombati vírustesztje még negatív lett.

Reggel már írtunk arról, hogy Pence kabinetfőnöke koronavírusos lett, de azóta több vezető tanácsadójáról is kiderült ugyanez, mégis folytatta személyes kampányát az amerikai alelnök vasárnap. Kapcsolódó cikkünk 2020. 10. 25. Koronavírusos lett Mike Pence kabinetfőnöke, de a kampány nem állhat le Mindez tehát azt jelenti, hogy az amerikai alelnök stábja nem tartja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés