mike pence kampany201025
Gazdaság

Koronavírusos lett az amerikai alelnök több közeli munkatársa, mégis folytatta a kampányt Mike Pence

Portfolio
Mike Pence amerikai alelnök kabinetfőnöke, Marc Short mellett több alelnöki tanácsadó is koronavírusos lett szombat óta, mégis folytatta személyes kampányát Észak-Karolinában vasárnap az alelnök. Ezt egyrészt arra hivatkozva tette meg a Fehér Ház, hogy Pence fontos személy, másrészt arra, hogy Pence szombati vírustesztje még negatív lett.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Reggel már írtunk arról, hogy Pence kabinetfőnöke koronavírusos lett, de azóta több vezető tanácsadójáról is kiderült ugyanez, mégis folytatta személyes kampányát az amerikai alelnök vasárnap.

Mindez tehát azt jelenti, hogy az amerikai alelnök stábja nem tartja be az amerikai járványügy javaslatát, hogy ha valaki igazoltan koronavírusos személlyel volt szoros kontaktusban, akkor menjen 14 napra karanténba.

Pence magatartása még republikánus körökben is megütközést keltett, így például a Reuters összefoglalója szerint Chris Cristie korábbi New Jersey-i kormányzó is meglepetésének adott hangot, hogy Pence folytatja a kampányt és így egészségügyi kockázatnak teszi ki magát és környezetét is. Dr. Sandra Nelson járványügyi szakértő azt mondta, ha bármikor olyasmit tapasztal, mint Pence esetén, miszerint irodájának több munkatársa is megfertőződött, így góc alakult ki, akkor mindig azt tanácsolja, hogy vonuljon 14 napra távmunkába az egész csapat.

Vasárnap Donald Trump is tartott egy kampányrendezvényt New Hampshire-ben, ahol olyasmit mondott az összegyűlteknek, hogy

le fogjuk győzni a járványt, van vakcinánk, mindenünk van, vakcina nélkül is győzni fogunk.

Közben egy másik hírben arról számoltunk be, hogy az orosz elnök lényegében cáfolta Trump egyik fő kampánytémájának kijelentéseit és ezzel lehet, hogy tovább nehezítette az egyébként is vesztésre álló Trump dolgát az elnökválasztási hajrában:

Címlapkép forrása: Ben Hasty/MediaNews Group/Reading Eagle via Getty Images

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
koronavirus-353289