kórház műtő orvos egészségügy
Gazdaság

Felütötte a fejét a koronavírus az egyik kórházban, felfüggesztik az új műtéteket

Portfolio
Felütötte a fejét a koronavírus az egyik fővárosi kórházban, az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben, emiatt elővigyázatosságból a tervezett idegsebészeti beavatkozásra váró betegek felvételét felfüggesztik - tájékoztat az intézmény Facebook-oldalán.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

"A hosszú hétvégén az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben több betegnél is koronavírus-fertőzést igazoltak az elvégzett szűrési célú tesztek. A kiszűrt betegeket elkülönítették és a járványügyi protokolloknak megfelelően megtörtént a kontaktkutatás is" - tájékoztatott az intézet Facebook-oldalán.   

Az érvényes eljárásrend szerint, mivel az érintett betegek már nem igényelnek idegsebészeti ellátást, van, akit visszahelyeznek a küldő intézménybe, vannak, akik otthonukba távozhatnak. Azonban az intézet felhívta a figyelmet arra is: 

A jelenlegi helyzet megoldásáig Intézetünk a tervezett (elektív) idegsebészeti beavatkozásra váró betegek felvételét elővigyázatosságból felfüggeszti, természetesen az akut idegsebészeti feladatokat továbbra is ellátjuk.

A már felvett, műtétre előkészített, negatív PCR-teszttel rendelkező betegek műtéteit a megfelelő izoláció megtartása mellett elvégezik. A ma életbe léptetett korlátozások nem érintik az Intézet neurológiai, gyermek idegsebészeti és járóbeteg-ellátási tevékenységét.

A címlapkép forrása: Getty Images. 

GettyImages-1288690436
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
Orban Viktor Mateusz Morawiecki lengyel zavar veto unios koltsegvetes 201204
horvatorszag_croatia
trader
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
covid koronavírus ellenszer gyógyszer