Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: nagy ugrást követően új rekordon az elhunytak száma

Portfolio
2079 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  63 642 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 63 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak. 2891 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 243-an vannak lélegeztetőgépen.

2079 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, amely a harmadik legmagasabb érték, amit a járvány kezdete óta mértek itthon. Csupán hétfőn és múlt vasárnap volt magasabb a napi új esetszám, a rekordot utóbbi nap jelentette, amikor 3149 új fertőzöttet találtak az országban.  Az elhunytak száma viszont sajnos rekordszintre nőtt: kiderült ugyanis, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés