Előfizetői tartalom

Koronavírus: mától él az éjszakai kijárási tilalom Csehországban

MTI
Életbe lépett az éjszakai kijárási tilalom Csehországban szerda 0 órakor. A kormányrendelet szerint este kilenc órától reggel ötig a csehek csak bizonyos kivételekkel - egyebek között a munkahelyre való utazás vagy egészségi probléma - hagyhatják el lakhelyüket. A kutyák sétáltatása közben legfeljebb 500 méterre lehet eltávolodni a lakhelytől.

A közszolgálati rádió szerda reggel a rendőrségre hivatkozva azt jelentette, hogy a kijárási tilalom betartásával az éjfél utáni órákban nem voltak problémák.  Az egészségügyi minisztérium honlapján megjelent legfrissebb adatok szerint kedden 15 663 új igazolt koronavírus-fertőzést mutatták ki a laboratóriumi vizsgálatok, amely ez eddigi legmagasabb napi esetszám. A járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés