Előfizetői tartalom

Maruzsa Zoltán: az őszi szünetben nagytakarítást végeznek az iskolák

MTI
Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkár elmondta, hogy az őszi szünetben arra kérték az intézményeket, hogy az őszi szünet alatt végezzenek nagytakarítást. Emellett 59 olyan oktatási intézményben a honvédség segítségét bevetve fertőtlenítenek, ahol korábban többször is visszatért a fertőzés.

Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkár elmondta, hogy az őszi szünetben arra kérték az intézményeket, hogy a 10 napos leállást jelentő időszakban végezzenek nagytakarítást. Emellett 59 olyan oktatási intézményt választottak ki, ahol a tanév első két hónapjában a preventív intézkedések ellenére többször visszatért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés