Bunford Zsolt Ader Janos kinevezes
Gazdaság

Újabb titkosszolgálati vezetőt cserélt le Orbán Viktor

Portfolio
Miután szeptember közepén felmentették az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját, most arról jelent meg újabb miniszterelnöki határozat a Közlönyben (97/2020.), miszerint felmentették az Információs Hivatal főigazgatóját, Czukor Józsefet.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A felmentést a polgári hírszerzési tevékenység irányításáért felelős miniszter, azaz Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kezdeményezte a kormányfőnél és október 31-i hatályú. Czukor helyére november 1-től Bunford Zsolt János nemzetbiztonsági dandártábornokot, az Információs Hivatal eddigi elemző és tájékoztató főigazgató-helyettesét nevezték ki.

Ahogy az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjének felmentése okairól, úgy most az Információs Hivatal vezetőjének felmentése körülményeiről sem tartalmaz információkat a miniszterelnöki határozat.

Címlapkép forrása: MTI/Bruzák Noémi. Bunford Zsolt nemzetbiztonsági dandártábornok, az Információs Hivatal elemző és tájékoztató főigazgató-helyettese és Szalai Imre nemzetbiztonsági dandártábornok, az Információs Hivatal humán műveleti főigazgató-helyettese (szemben, b-j), mielőtt átvették a tábornoki kinevezésükről szóló okmányt Áder János köztársasági elnöktől (j) a Sándor-palotában 2018. november 9-én. Középen: Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára (j), Czukor József, az Információs Hivatal főigazgatója (k) és Szegő László az államfő főhadsegédje (b).

bét
magyar lemgyel veto unios koltsegvetes jogallamisag budapest targyalas 201126
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
gas
szerbia
eu vétó magyar vétó jogállamiság
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Orban Viktor MR1 Kossuth Radio interju cimlapkep 20200731