Előfizetői tartalom

Az agrárstartupok segíthetnek a hazai agrárium megújításában

Portfolio
A magyar agrárium egyre több olyan problémával néz szembe, amely megoldható a technológia segítségével. Az innovációk létrehozásának és elterjesztésének támogatásával a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tech-inkubátorprogramot indított, melynek célja gyakorlati problémák megoldása gyakorlati technológiák segítségével. Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével beszélgettünk.

Portfolio: Milyen céllal hívta életre az agrárkamara a NAK TechLab inkubátorprogramot? Győrffy Balázs: Az új technológiák széles körben elterjedését, az agrárium szereplőivel való megismertetését a kamara folyamatosan segíti. Ezen technológiák fejlesztése is kiemelt fontossággal bír. A szektor egyre több kihívással néz szembe, így például az éghajlatváltozáshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés