Előfizetői tartalom

Putyin nem készül országos karantén bevezetésére

MTI
Oroszország nem készül országos karantén bevezetésére a koronavírus-járvány miatt, a hatóságok által bevezetett intézkedések hatékonynak bizonyultak - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy csütörtöki virtuális befektetési fórumon, miközben az újonnan kimutatott fertőzések száma újabb rekordot döntött, és megközelítette a 18 ezret.

"Nem tervezünk totális korlátozásokat, úgynevezett országos karantént bevezetni, amikor a gazdaság, az üzleti tevékenység gyakorlatilag teljesen leáll" - mondta Putyin. Megismételte, hogy Oroszország számára az emberek, a családok egészségének védelme jelenti a prioritást. Hozzátette, hogy megítélése szerint Oroszországban sikerült enyhíteni a járványnak a gazdaságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés