Előfizetői tartalom

Nekimegy a kormány a rémhír terjesztőknek, oltáselleneseknek és a vírusteszten nyerészkedőknek

Portfolio
Nagy kárt okoznak össztársadalmi szinten az álhír- és rémhírterjesztők, illetve az oltásellenes emberek, mert gyengítik a járványügyi védekezés sikerességét, így jelenleg is több eljárás van folyamatban ellenük - hangzott el az operatív törzs pénteki tájékoztatóján. Azt is bejelentette Schanda Tamás, az ITM államtitkára, hogy négyből egy koronavírus-teszteléssel foglalkozó cégnél találtak jogsértéseket, így a 20-ból 17 cégnél fogyasztóvédelmi eljárások indultak, és néhánynál már bírságot is kiszabtak. A fő üzenete az volt, hogy senki ne nyerészkedjen a járványügyi védekezésen, és minden szolgáltató ténylegesen 19500 forintért, a hatósági áron végezze el a vírusteszteket, ne pedig drágábban. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetője a halottak napi események miatt felhívta a figyelmet arra, hogy a temetőlátogatások sortán is tartsuk be a járványügyi szabályokat és akár a temetőkben is viseljünk maszkot.

2020. október 30. 14:26 Jön a Portfolio gyógyszerinnovációs rendezvénye Óriási innováció zajlik a gyógyszeriparban, aminek az egyes betegek gyógyulásának tekintetében megmutatkozó elvitathatatlan értéken túlmenően komoly makrogazdasági összefüggései is vannak, amelyre a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái