Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: hétfőtől új világ jön a védekezésben, áprilisig kell kibírni a járványhelyzetet

Portfolio
A maszkhasználat kapcsán a beszoktatási időszaknak vége, hétfőtől új világ jön, amikortól a rendőrség büntetni fog és kész - hangsúlyozta a Kossuth Rádió ma reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő utalt rá, hogy egyelőre meghozták a szükségesnek gondolt intézkedéseket (maszkhasználat), nem tett jelzést további korlátozásokra a várhatóan tovább emelkedő fertőzéses esetszámok mellett sem, és úgy látja, hogy a magyar egészségügy bírni fogja a terhelést. December-januártól megérkezhetnek az első adag vakcinák az EU-ból, így januártól elindulhat a kockázatosabb csoportok beoltása, majd a nagy tömegeknek áprilistól lesz ez elérhető, így azt az üzenetet fogalmazta meg, hogy addig kell még valahogy kibírni. Az új egészségügyi szolgálati jogviszony kapcsán elismerte, hogy a kivezénylési szabályokat humánusabbá kell tenni, dolgoznak ezen. Jelezte, hogy a jövő szerdai kormányülésen ezzel és egyéb egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban nagy döntések lesznek.

2020. október 30. 08:53 Ha nem akarunk nizzai eseteket itthon, nem szabad beengedni a migránsokat A tegnapi súlyos nizzai terrortámadás kapcsán (egy olyan iszlám fundamentalista ölt meg három embert egy templomban és annak környékén, aki néhány héttel ezelőtt Tunéziából Lampedusa...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái