Előfizetői tartalom

Új szereplő pörgetheti fel az e-töltő hálózatok kiépítését

Portfolio
Az idei évben több fordulat is felrázta az egyébként is intenzív növekedésben lévő elektromos töltők piacát. Májustól néhány kivételtől eltekintve gyakorlatilag megszűnt az elektromos autók ingyenes töltése Magyarországon, amely növelte a piaci szereplők motivációját a töltőinfrastruktúra fejlesztésében. Ezt a versenyt tovább élénkíti egy olyan új szereplő, amely anyacége révén ki tudja használni többek között a villamosenergia termelésből adódó szinergiákat.

Tovább bővíti a fenntarthatóságra fókuszáló szolgáltatásainak körét az ALTEO, amely ALTE-GO Kft. nevű cégén keresztül tervezi töltők értékesítését, telepítését és teljeskörű üzemeltetését országszerte. A következő három évben több mint 500 töltőt fogunk telepíteni és ezek üzemeltetését is biztosítani fogjuk – mondta a Portfolio-nak Novotny Dénes,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés