Előfizetői tartalom

Koronavírus: Orbán Viktor kijárási korlátozást jelentett be, rendkívüli jogrend lép életbe Magyarországon

Portfolio
A kormány ma éjféltől bevezeti a rendkívüli jogrendet, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök. Rendezvényeken, sportrendezvényeken, mozikban, színházakban csak minden 3. széken lehet ülni. Kivétel nélkül minden rendezvényen maszkot kell hordani, ezt a hatóságok ellenőrizni fogják. A szórakozóhelyeket bezárják Magyarországon, éjfél és reggel 5 óra között kijárási korlátozás lép életbe. Újra ingyenes a parkolás, illetve járatsűrítést jelentett be a kormány a reggeli csúcsforgalomban.

2020. november 03. 23:57 Megosztás Koronavírus: az utolsó pillanatban meg is jelent a kormánydöntés a kijárási korlátozásról Orbán Viktor kedd esti bejelentésével összhangban a Magyar Közlöny friss számában meg is jelentek a kormány döntései...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés