Előfizetői tartalom

Nem várt helyről érkezhet a koronavírus-gyógymód

Portfolio
A mesterséges intelligencia életünk szerves része, amely nagyban hozzájárul a COVID-19 elleni védekezéshez. A Pénzcentrumnak Aleksandra Mojsilović, New Yorkban élő szerb MI-kutató, az IBM Science for Social Good társigazgatója beszélt arról, pontosan mely területeken lehet használni a technológiát a pandémia során.

Interjút adott a Pénzcentrumnak New Yorkban élő szerb MI-kutató, az IBM Science for Social Good társigazgatója. A szakember arról beszélt, hogyan használható a technológia a COVID-19 elleni harcban. "Az új gyógyszerek létrehozása évekig, ha nem évtizedekig is eltarthat, és ez az a terület, ahol az MI igazán nagy segítség lehet" - mondta, hozzátéve, a technológia segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés