Előfizetői tartalom

Hatalmas növekedési tervek vannak a magyar magánegészségügyben

Portfolio
A legnagyobb magyar magánszolgáltatók fekvőbeteg kapacitásai a 18-24 hónapban várhatóan megkétszereződnek - jelezte előre a negyedik Private Health Forumon a saját és Portfolio közös gyűjtése alapján Végh Attila, aki korábban elnök-vezérigazgatóként vezetett több európai magánegészségügyi szolgáltatót. A szakember azt is bemutatta, hogy mely tényezők fogják meghatározni a hazai magánellátás jövőjét.

Végh Attila Magánszolgáltatók 2.0 című előadását a térség piacának áttekintésével kezdte. Kiemelte, hogy a vezető térségi magánszolgáltatók már 100 milliárd forintos árbevétellel rendelkeznek, míg Magyarországon a legnagyobbak a 10 milliárd forintos éves árbevételszint alatt vannak. Nagy a különbség viszont Magyarország és a régiós országok szolgáltatói között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés