Előfizetői tartalom

Koronavírus: kiderült, miért van nagy szükség a szigorú korlátozásokra Magyarországon

Portfolio
Közel 50,9 millió főre nőtt a regisztrált koronavírusos esetek száma a járvány kezdete óta globálisan, 1,26 millió koronavírus-fertőzött hunyt el, mióta a fertőzést először diagnosztizálták, míg a gyógyultak száma 33,3 millió főre nőtt. A legfertőzöttebb ország továbbra is az Egyesült Államok, amelynek járványgörbéje továbbra is meredek emelkedést mutat, az elnökválasztással kapcsolatos tömegrendezvények alighanem rontanak ezen a helyzeten. Kelet-Közép-Európa sem áll jól, a mi régiónk járványgörbéi is emelkednek, Nyugat-Európában pedig még nem látszik az elmúlt hetekben látott szigorítások hatása. Magyarországon Orbán Viktor hétfőn szigorú intézkedéseket jelentett be és kiderült az is, hogy új szabályok jönnek a magyar egészségügyben. Előbbiekre nagy szükség van az operatív törzs tájékoztatása szerint, szigorú lépések nélkül ugyanis nem lehet ellaposítani a járványgörbét, megfékezni a járványt, amely a legfrissebb statisztikák szerint 103 honfitársunk halálát okozta csak az elmúlt 24 órában. Legfontosabb híreink percről percre.

2020. november 10. 20:54 Megosztás Koronavírus: Merkely Béla elmondta, mi kell ahhoz, hogy véget érjen a járvány Kétféleképpen lehet védettséget szerezni a koronavírussal szemben: ha valaki átesik rajta, vagy vakcinával. Ha a kettő együtt eléri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés