Előfizetői tartalom

A zöld beruházások vezethetik ki a világot a válságból?

Portfolio
Az energetikai átalakulás kérdéseiről, a megújuló és a fosszilis energia jövőben betöltött szerepéről, a koronavírus-járvány hatásairól és a szektor rövid és hosszú távú kilátásairól is szó esett a Portfolio mai online energetikai konferenciáján. A témákban ifj. Chikán Attila, az Alteo vezérigazgatója, Sverla Viktor, a Mol-Csoport stratégiai vezetője és Szekeres Eszter, a MET Central Europe nagykereskedelmi üzletágának ügyvezető igazgatója nyilatkozott az Energy Investment Forumon.

Milyen változások várhatók az energetikai átalakulásban, milyen arányt képviselhet a fosszilis és a megújuló energia? Az Alteo vezérigazgatója, ifj. Chikán Attila szerint a magyar energiastratégia a szolár mellett tette le a voksát, évente szinte duplázódik a kapacitás. Ez folytatódhat a következő években is, miközben egyre versenyképesebb ez az energiatípus. El is fog...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés