Előfizetői tartalom

Müller Cecília: a koronavírusban elhunytak 7 százalékának semmiféle alapbetegsége nem volt

Portfolio
A járvány kezdete óta hét százalékra, azaz 189 főre tehető azon elhunytak aránya itthon, akik nem rendelkeztek semmiféle alapbetegséggel – ismertette Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján. Az egy hónapra szóló járványügyi bértámogatások megszerzéséhez a cégeknek mindössze két kritériumnak kell megfelelniük: fizessék ki időben és ne bocsássák el munkavállalóikat – hangsúlyozta ugyanitt Schanda Tamás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára azt is jelezte: a cégeknek az önkormányzatokhoz kell benyújtaniuk igényüket, amit körülbelül nyolc napon belül elbírálnak.

Szigorú szabályok Az eseményen Kiss Róbert rendőr alezredes ismertette a tegnap éjféltől hatályba lépett szigorú kijárási és maszkviselési korlátozásokat, így azt is, hogy minden hat éven felülinek kötelező maszkot viselni, és azt, hogy mely közterületen, nyilvános helyeken kell a maszkot viselni, a 10 ezer fő feletti településeknél az önkormányzatok rendeletben állapíthatják...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái