Előfizetői tartalom

Szinte az összes közterületen maszkot kell viselni Magyarországon, bevezették a hétvégi karantént az ukránoknál

Portfolio
Mintegy 540 ezer fővel 51,5 millió főre ugrott az utóbbi egy nap során a világszerte koronavírussal igazolt fertőzöttek száma és 9 ezer fővel 1 millió 272 ezer főre emelkedett az elhunytaké. Közben 33,5 millióan már meggyógyultak a kórból. Európán belül Franciaországban láthatóan lendületet vesztett a koronavírus terjedése, a második egymást követő nap markánsan csökkent az új esetek száma, így a jelek szerint az múlt héten hatályba lépett országos lezárás kezd hatni. Több más európai országban sincs további érdemi gyorsulás a napi esetszámokban, inkább stagnálást, csökkenést látunk, igaz ebben a szokásos hétvége-hatásnak (kevesebb elvégzett tesz) is szerepe lehet. Idehaza mától hatályba léptek a szintén szigorú országos korlátozások, amelyekhez ráadásul tegnap éjjel még újabb szigorítások is érkeztek, például a közterületi maszkhasználat terén. A kedden közzétett magyar adatok közben sajnos megint 100 fő feletti halálozásról szólnak. Friss híreink a koronavírus témájában.

2020. november 11. 21:19 Megosztás EKB-elnök: nehéz lesz a kilábalás Az Európai Központi Bank elnöke arra figyelmeztetett szerdán, hogy a gazdaságra rögös és akadozó fellendülés vár mindaddig, amíg széles körben elérhetővé nem válnak az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés