Előfizetői tartalom

Újabb lépéseket tesz az Európai Bizottság az európai egészségügyi unió kiépítése felé

Portfolio
|
MTI
Az Európai Unió egészségügyi rendszereinek megerősítésére, valamint a jelenlegi, koronavírus-járvány okozta válsághoz hasonló esetleges jövőbeli járványokra való jobb felkészültség és hatékonyabb reagálás érdekben az EU további lépéseket tesz az európai egészségügyi unió kiépítése felé - közölte ma az egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztos Brüsszelben.

Sztella Kiriakídisz az unió biztonságosabb egészségi rendszereinek keretére vonatkozó bizottsági javaslatok bemutatásakor közölte, a jelenlegi járvány és a jövőbeli egészségügyi vészhelyzetek elleni küzdelem sikere érdekében fokozottabb koordinációra van szükség uniós szinten. A javaslatok középpontjában a határokon át terjedő súlyos egészségügyi fenyegetésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés