Előfizetői tartalom

Itt a figyelmeztetés, szokatlan dolog jöhet a boltokban a koronavírus-korlátozások miatt

Portfolio
Az Országos Kereskedelmi Szövetség felmérése szerint november 11-én, szerdán zökkenőmentesen sikerült az üzletekek átállása a 19 órás zárásra. A kijárási tilalom miatt ugyanis ez az az időpont, ameddig nyitva lehetnek a boltok. A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések miatt azonban van olyan jelenség, amihez egyre inkább hozzá kell szokniuk a vásárlóknak.

A vásárlók elfogadták az új nyitvatartási rendet és már az első napon alkalmazkodtak ehhez. Elszórtan akadtak csak olyan vásárlók, akik a 19 órás zárást követően próbálkoztak a vásárlással. A vásárlók megértése, együttműködése döntő jelentőségű volt a gyors átállásban. Az elkövetkező időszakban élénkebb lesz a 19 óra előtti időszak az üzletekben. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés