Előfizetői tartalom

Koronavírus: számos magyar városban jelentettek be korlátozásokat

MTI
A koronavírus-fertőzés veszélye miatt korlátozták több vidéki városban, hogy egy időben hányan tartózkodhatnak a piacokon. Van, ahol újra bevezették az idősek vásárlási idősávját. Miskolcon a tesztelést próbálja felgyorsítani az önkormányzat, Kaposváron, bár az előírásokkal összhangban bezárt a központi könyvtár, ismét visznek házhoz vagy munkahelyre könyveket. Kiskunfélegyházán bérleti díj elengedésével vagy mérséklésével segítenek vállalkozásoknak.

 Győrben szabadtéren mindenhol kötelező a maszk viselése, amennyiben látótávolságon belül másik ember is tartózkodik. Ez alól az egy háztartásban élők képeznek kivételt - jelentette be közösségi oldalán Dézsi Csaba András polgármester. Szeles Szabolcs alpolgármester szintén Dézsi Csaba András közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy a Vásárcsarnokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés