Előfizetői tartalom

Koronavírus: térképen látszik, mi az egyetlen dolog, ami használ a járvány ellen

Portfolio
Továbbra is gyorsulva terjed a koronavírus a pandémia második hullámában: az elmúlt egy héten az átlagos napi regisztrált fertőzésszám már megközelített a 600 ezret. Ugyanakkor a globális rekord mellett látunk olyan országokat, ahol a járvány már lefordult a csúcsáról. Számunkra örömteli, hogy ezek zömében európai országok: úgy tűnik, hogy a fejlett nyugati világban csak a teljes lezárás használ, de az nagyon.

A globális járványgörbe alapján nem sok okunk lehet az örömre, a koronavírus továbbra is gyorsulva terjed: Azonban ha a nagy gócpontok helyzetére pillantunk, jóval vegyesebb kép bontakozik ki. Az Egyesült Államokban példátlan gyorsasággal terjed a vírus, egyre inkább elkerülhetetlennek látszik az erőteljesebb korlátozó intézkedések bevezetése. Dél-Amerikában is megtorpant...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés