Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt a szerda reggeli magyar adat, új csúcson a kórházi ápoltak száma

Portfolio
4 290 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 156 949 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 99 beteg, így az elhunytak száma 3 380 főre emelkedett, és új csúcsra emelkedett a kórházban ápoltak száma, amely 7 499 volt, közülük 581-en vannak lélegeztetőgépen - olvasható a koronavirus.gov.hu kormányzati portálon.

Az új fertőzött esetszám kedden 4290 volt, egy-két nap adataiból nehéz lenne biztos következtetést levonni, de talán bízhatunk valamiféle lassulásban legalább.  99 honfitársunk hunyt el a járványban az elmúlt napon, a halálozások száma megtorpanni látszik a hivatalos adatok alapján, ami jó hír.  A kórházi ápoltak száma ugyanakkor új csúcsra ment, a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés