Előfizetői tartalom

Változnak az idők: jó darabig búcsút inthetünk a béremeléseknek

Portfolio
A mai gazdasági környezetben már nincsen olyan, hogy biztos munkahely, és a tipikus jogviszony ebben a gyorsan, dinamikusan változó világban semmivel nem jelent nagyobb biztonságot, garanciát mint atipikus jogviszonyban kölcsönzött munkaerőnek lenni - mondta el Dénes Rajmund Roland a Pénzcentrumnak adott interjúban. A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ) elnöke kitért arra is, a magyar cégeknek miért jelenthet versenyelőnyt ez a fajta foglalkoztatás, és beszélt a legalacsonyabb bérkategóriába tartozó betanított munkások jövedelmének alakulásáról is.

A covid-19 vírus okozta gazdasági válságban a munkaerő kölcsönzés a gazdasági élet kiszámíthatatlansága, tervezhetetlensége miatt előtérbe került annak ellenére, hogy ez a foglalkoztatási forma nem olcsóbb, mint a saját állományban történő foglalkoztatás - mondta a Pénzcentrumnak Dénes Rajmund Roland, a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ) elnöke....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái