Előfizetői tartalom

Karácsonyi roham az üzletekben: újra megindul a felhalmozás?

Portfolio
A járvány ellenére is karácsonyi rohamra számítanak a legnagyobb hazai üzletláncok. A Spar például már most azt ajánlja, hogy mindenki időben foglaljon házhozszállítási, vagy bolti átvételi időpontot. Bár a tavaszihoz hasonló, nagy felhalmozást még egyik mégkérdezett boltlánc sem tapasztalt, de a Lidl-nél például úgy számolnak, hogy a korlátozások akár újra elindíthatják a hullámot. Az Aldi is úgy látja, hogy a hagyományos karácsonyi szezon mellett a járvány is megdobja a forgalmat, hiszen még többen fognak otthonaikban főzni, sütni.

Közeleg a karácsony, ilyen időtájt megnő az üzletek forgalma. A Pénzcentrum kíváncsi volt, vajon most, a koronavírus második hullámának idején újra megindul-e a tartós élelmiszer és tisztítószerek felhalmozása, és hogyan készülnek az ünnepekre a kiskereskedelmi láncok. A Lidl a portál megkeresésére közölte, lassú emelkedés tapasztalható ugyan, de nem indult el olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés