Előfizetői tartalom

Még egy csendesebb héttel fordulunk rá az év végi hajrára

Portfolio
Az előttünk álló héten nem sok igazán fajsúlyos makroadat és esemény várható, lassan viszont jön az év végi utolsó nagy hajrá a jegybanki döntésekkel és fontos adatokkal. Azért most sem valószínű, hogy unatkoznánk, a listában szereplő adatok mellett továbbra is fél szemmel az uniós költségvetési vitát és a koronavírussal kapcsolatos híreket lesz érdemes figyelni.

Itthon majdnem üres a hétfői naptár, csak az MNB szokásos devizaswap-tendere érdemel említést, viszont külföldön az előzetes beszerzési menedzserindexek lényegesek lehetnek. A nap első felében sorra jönnek az európai konjunktúraadatok, majd délután a tengerentúlon is megjelenik a Markit statisztikája. Ezek főleg azért lehetnek érdekesek, mert sok piaci szereplő tart attól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés