FONTOS Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz
 
Előfizetői tartalom

Nem tárgyalt a kormány az iparűzési adó két éves eltörlésének javaslatáról

Portfolio
Az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén az LMP képviselője, Csárdi Antal arról tett fel azonnali kérdést, hogy mi lesz az iparűzési adó sorsa és erre a kormány nevében Tállai András adózásért felelős államtitkár, a NAV volt vezetője válaszolt, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy a kormány nem tárgyalt a kérdésről.

A hvg.hu beszámolója szerint Tállai azt mondta: az iparűzési adó felfüggesztéséről nincs előterjesztés, a kormány még csak nem is tárgyalt róla. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is készül majd róla előterjesztés és a kormány nem is fog a javaslatról tárgyalni, mindenesetre egyelőre nem történt ilyen. Amint mi is részletesen megírtuk a nagy visszhangot keltő javaslatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés