Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: rekordszámú elhunyt, csúcsközeli új fertőzés a pénteki adatokban

Portfolio
Megtörni látszik a koronavírus-járvány lassulását mutató járványgörbe: egymás után a második napon a regisztráltak 6000 feletti új esetet Magyarországon. Az adatok értelmezését egyre nehezebbé teszi, hogy az egyes mutatók inkonzisztensen alakulnak, hektikusan változnak. Az azonban szomorú tény, hogy az elhunytak száma továbbra is emelkedő pályán van.

A főbb adatok 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett. A gyógyultak száma 52 126 főre emelkedett, az aktív fertőzöttek száma 141 950 fő. Az aktív fertőzöttek 21%-a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés