Előfizetői tartalom

Négyezer szakemberrel nőtt a hazai covidos kapacitás

MTI
Több mint négyezer orvost, medikust, rezidenst és ápolónőt készítettünk fel átképzéssel a koronavírus elleni küzdelemre - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben legújabb adásában. A miniszter a covidos kapacitások növelése mellett beszélt az újonnan érkezett orosz vakcina jelentette lehetőségekről és az oltóanyagot bírálók szándékairól is.

Az egészségügyi dolgozók átképzésével elegendő szakember lesz Magyarországon ahhoz, hogy átjussunk a koronavírus-járvány mostani kritikus időszakán. Persze ennek a feltétele az, hogy a szigorító intézkedéseket betartsuk, és mértéken felül ne terheljük túl az egészségügyi rendszert - mutatott rá a miniszter. Már tavasszal elindult az a szakmai átképzési program, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés