Előfizetői tartalom

Koronavírus: ellentmondásos kép a világban, az olaszok szigorítanak karácsonyra

Portfolio
Az Egyesült Államokban új csúcsra szökött a koronavírus második hullámának napi áldozatainak a száma. Hasonló a kép Ukrajnában, a csehek viszont már lazítanak a korlátozások sikerét látva - egyes szakértők szerint túl korán. Az olaszok - hiába javul a járványhelyzet - karácsonyra még szigorítanak is. Magyarországon nagyon ellentmondásosak az adatok, de annyi óvatos következtetést megengedhetünk, hogy a korlátozások hoztak ugyan változást, de ennek mértéke egyelőre elmarad a várokazásoktól. Közben a hazai kiskereskedelem gyengélkedik, a kormány pedig karácsonyi lazítást fontolgat. A koronavírus-válság hírei percről perce.

2020. december 03. 21:58 Franciaországban ingyenes lesz az oltás, mintegy 200 millió adag áll majd rendelkezésre A koronavírus-elleni vakcina ingyenes lesz Franciaországban, az oltási kampány az idősotthonban élők és dolgozók, egymillió ember beoltásával kezdődik, februárban 14...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái