Előfizetői tartalom

Koronavírus: ellentmondásos kép a világban, az olaszok szigorítanak karácsonyra

Portfolio
Az Egyesült Államokban új csúcsra szökött a koronavírus második hullámának napi áldozatainak a száma. Hasonló a kép Ukrajnában, a csehek viszont már lazítanak a korlátozások sikerét látva - egyes szakértők szerint túl korán. Az olaszok - hiába javul a járványhelyzet - karácsonyra még szigorítanak is. Magyarországon nagyon ellentmondásosak az adatok, de annyi óvatos következtetést megengedhetünk, hogy a korlátozások hoztak ugyan változást, de ennek mértéke egyelőre elmarad a várokazásoktól. Közben a hazai kiskereskedelem gyengélkedik, a kormány pedig karácsonyi lazítást fontolgat. A koronavírus-válság hírei percről perce.

2020. december 03. 21:58 Megosztás Franciaországban ingyenes lesz az oltás, mintegy 200 millió adag áll majd rendelkezésre A koronavírus-elleni vakcina ingyenes lesz Franciaországban, az oltási kampány az idősotthonban élők és dolgozók, egymillió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés