Előfizetői tartalom

Európában lassul, világszerte tovább gyorsul a járvány - Újabb hírek a koronavírus elleni vakcináról

Portfolio
Miközben Európában érezhetően lassul a koronavírus-járvány, addig globálisan új csúcsokat dönt a regisztrált fertőzöttek száma. Az utóbbi egy hét átlagos napi esetszáma most először lépte át a 600 ezres határt. Ez megtörte a korábbi napokban kibontakozó óvatos mérséklődést, a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint péntek reggeli adatai szerint az elmúlt 24 órában 728 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma. Az elmúlt egy napban 438 ezerrel nőtt a gyógyultak, és közel 14 ezerrel az elhunytak száma. A világon gőzerővel folyik a vakcina fejlesztése, íme a legfrissebb hírek.

2020. december 04. 21:46 Megosztás ENSZ: a jövő év humanitárius katasztrófába torkollhat A jövő év humanitárius katasztrófába torkollhat - figyelmeztetett az ENSZ Élelmezési Világalapjának (WFP) vezetője az ENSZ-közgyűlésnek a koronavírus-járványról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés