Előfizetői tartalom

Operatív Törzs: Még ma bejelenti Orbán Viktor, hogy mi lesz a karácsonyi korlátozásokkal

Portfolio
A mai nap során tájékoztat Orbán Viktor miniszterelnök az operatív törzs reggeli döntéséről, ami a karácsonyi korlátozásokkal kapcsolatos. Megérkezett Magyarországra az orosz vakcina, de többféle oltás is lesz majd. Meghalt egy 20 éves beteg, aki krónikus betegségekben szenvedett. Lezárult az oktatási és egészségügyi intézmények tömeges tesztelésének második hete, a fertőzöttség 1,14-2,44%-os - hangzott el mindez az operatív törzs sajtótájékoztatóján.

2020. december 07. 13:38 Megosztás Bejelentette Orbán Viktor: január 11-ig fennmarad a szigor, de a karácsonyról még nincs végleges dön Január 11-ig meghosszabbította a kormány a kijárási tilalmat és más koronavírus elleni korlátozó intézkedéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés