FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Nem titkolózik tovább a KSH: 400 ezer magyar munkanélküli volt az első hullám után

Portfolio
December második hetében megjelentek a júniusi részletes munkaerő-piaci adatok. A Központi Statisztikai Hivatal most publikált adataiból kiderült, hogy júniusban 400 ezer magyar vallotta magát munkanélkülinek a koronavírus-járvány első hullámának a végén.

Hogy miért foglalkozunk most a júniusi adatokkal? Azért, mert a KSH most adta ki azokat. Mostanában ugyanis nem a munkaerőpiac az a szektor, amelyikre naprakész információkkal rendelkezünk. Éppen ezért a Portfolio az elmúlt hónapokban többször is kérte a KSH-t, hogy ossza meg ezeket a munkanélküliségi adatokat a nyilvánossággal, de mindezidáig elzárkóztak ettől. Nem tükrözi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés