Előfizetői tartalom

Gyorsan korrigált a kormány: mégsem kapnak visszamenőleg bértámogatást a szállodások

Portfolio
Korai volt a szálloda szektor öröme a szerdai rendelet megjelenése után. Azt ugyanis úgy is lehetett értelmezni, hogy a szállodát üzemeltető vállalkozások - a koronavírus-járvány okozta helyzetben adott támogatások keretében - már novemberre is kapnak bértámogatást. A munka.hu oldalon megjelent frissített hirdetmény azonban egyértelműsíti a helyzetet és kizárja a novemberi bér utáni támogatást.

Részletesen beszámolt róla a Portfolio is, hogy a kormányszerdai lépésével meghosszabbította a vészhelyzeti intézkedéseket, és ezzel együtt a támogató intézkedéseit az idegenforgalom, vendéglátás ágazat eddig elfelejtett szereplőire is kiterjesztette. A kormányrendelet tartalmazott egy kellemes meglepetést: az adókedvezmények nem decembertől, hanem már visszamenőleg, novembertől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés