Előfizetői tartalom

Már 7 ezer cég kérte az ágazati bértámogatást több mint 50 ezer munkavállalójára

MTI
|
Portfolio
Eredményesnek tartja a kormány az ágazati bértámogatási programot, amelyet eddig mintegy 7 ezer vállalkozás igényelt több mint 50 ezer munkavállalójára 5 milliárd forint értékben - jelezte Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

A program határidejét meghosszabbították, az érintettek köre pedig kibővült, már az utazásszervezők és -közvetítők, valamint a szálláshelyszolgáltatást nyújtók is pályázhatnak a támogatásra - emlékeztetett az államtitkár. Hozzátette, hogy az ágazati megoszlást tekintve a támogatás háromnegyede a turizmus-vendéglátás, egynegyede pedig az egyéb szolgáltató szektorokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés