Előfizetői tartalom

A Dunaferr vezetése azt ígéri, hogy karnyújtásnyira van az új befektető

Portfolio
„Nem titok, azon dolgozunk, hogy megjelenjen egy iparági nagy játékos, egy olyan szereplő, amely az átmeneti időszakban kisegíti a krízisből a Dunaferrt. Az sem titok, hogy napokon belül eredményt érhetünk el ezen a téren, és olyan céget találunk, amely szó szerint átmenti a vállalatot a válságon” – jelezte a dunaujvaros.com portálnak szerda este adott, ma megjelent interjúban Evgeny Tankhilevich legfőbb- általános vezérigazgató-helyettes. Csütörtökön az általa a munkavállalóknak küldött tájékoztatóból az is kiderült, hogy „a Vnyesekonom Bank támogatását élvező szakmai befektető már konkrét intézkedéseket készített elő a DUNAFERR megsegítésére”, illetve az is, hogy a cégbírósági vonalon is fontos fejlemények történtek. Evgeny Tankhilevich szerint még szilveszter előtt megérkezhet a befektető és utána szerinte 2-3 hét alatt úgy felpöröghet a most 50% alatti termelési kapacitás, hogy a dolgok elindulnak a rendeződés útján, mert maga a cég nem veszteséges.

A dunaujvaros.com portálnak adott interjú főbb üzenetei: Arra a felvetésre, hogy ő ki is pontosan és mi is a titulusa (mert cégbírósági harc indult személyi fronton), úgy reagált, hogy „A titulusom legfőbb- általános vezérigazgató-helyettes…. Az SZMSZ és a vonatkozó törvények szerint teljes felhatalmazásom van, az osztályok vagy közvetlenül nekem jelentenek, vagy –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés