Előfizetői tartalom

Koronavírus: törli a Twitter a vakcináról szóló álhíreket

MTI
A Twitter nem csak a járvánnyal, hanem a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatos alaptalan vagy félrevezető, potenciálisan ártalmas tartalmakat is eltávolítja oldaláról, így minden olyan tweetet törölnek, amely szándékos összeesküvést, ártó szándékot vagy népességszabályozási szándékot sejtet az oltásokkal kapcsolatban - közölte szerdán a vállalat.

A Twitter azt is tudatta, hogy tweetjeik törlésére szólíthatják fel azokat a felhasználókat, akik védőoltások mellékhatásairól tesznek közzé hamis információkat. A széles körben cáfolt álhíreket pedig letiltják. Az új szabályok a jövő héten lépnek érvénybe. A közösségi oldal a jövő év elejétől azt is megkísérli, hogy figyelmeztető címkével látja el azokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés